Cuvertură cacao pentru prăjituri, 300 g
Detalii
Ciocolată menaj pentru glazurile prăjiturilor, torturilor sau se poate folosi rasă pentru ornament. Este recomandat și pentru utilizate generală în laboratoarele de cofetărie și patiserie.
Mod de preparare
Topiți cuvertura în baie marină. Se poate adăuga ulei sau frișcă după preferință.
Ingrediente
Zahăr, grăsime vegetală hidrogenată, praf de cacao degresat 15%, emulgator: lecitină de soia, aromă.
Alergeni
Soia. Poate conține urme de alune, arahide și nuci!
Valoare nutrițională în 100 g de produs
Valoare energetică | 2327 kJ /551 kcal |
Lipide | 34,1 g, din care acizi grași saturați: 12,9 g |
Glucide | 54,3 g, din care zahăruri: 52,7 g |
Fibre | 5,1 g |
Sare | 0,1 g |
Proteine | 4 g |
A se păstra la loc uscat și răcoros.