Desert asortat Pădurea de Aur - cu cremă de cafea, cremă de trufel și cremă de alune, 85 g
Detalii
Specialitate de ciocolată de înaltă calitate, realizată manual. Această selecție este destinată iubitorilor de gusturi dulci, umpluturile fiind de diferite gusturi fine: de cafea, de trufel și de alune.
Savurați această selecție în compania unor prieteni buni, fiind ideal și ca un cadou cu adevărat unic.
℮ 85 g.
Ingrediente
Desert ciocolată albă, cu cremă de cafea 30% Ciocolată albă 60% (zahăr, unt de cacao, lapte praf gras, emulgatori: lecitină din soia, poliglicerol poliricinoleat, aromă), cremă cafea 30% (ciocolată amăruie, ciocolată lapte, zahăr, apă, cafea solubilă 2%, grăsime vegetală hidrogenată integral, ulei vegetal, aromă, enzimă invertază, conservant: bicarboant de potasiu).
Desert ciocolată lapte, umplută cu cremă trufel 39% Ciocolată lapte 60% (zahăr, unt de cacao, lapte praf gras, emulgatori: lecitină din soia, poliglicerol poliricinoleat, aromă), cremă trufel 30% (ciocolată amăruie, ciocolată lapte, zahăr, apă, zeamă de vișine cu alcool, grăsime vegetală hidrogenată integral, ulei vegetal, alcool, stabilizator de aciditate: acid citric, aromă, enzimă invertază, conservant: bicarboant de potasiu).
Desert ciocolată lapte, umplută cu cremă de alune 26% Ciocolată lapte 60% (zahăr, unt de cacao, lapte praf gras, emulgatori: lecitină din soia, poliglicerol poliricinoleat, aromă), cremă alune 42% (zahăr, grăsime vegetală hidrogenată integral, lapte praf gras, zer lapte amidon porumb, praf de cacao degresat, pastă de alune 6%, emulgator: lecitină din soia, aromă, alune prăjite 8%.
Alergeni
Lapte, soia, ouă. Poate conține urme de arahide, nuci, alune și fructe cu coajă lemnoasă!
Valoare nutrițională în 100 g de produs
Valoare energetică | 2285 kJ /547 kcal |
Lipide | 32 g, din care acizi grași saturați: 13 g |
Glucide | 68 g, din care zahăruri: 55 g |
Sare | 0,1 g |
Proteine | 5,5 g |
Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.