Napolitană Dibette cu fructoză, fără gluten – portocale, 26 g

Napolitană Dibette cu fructoză, fără gluten – portocale, 26 gNapolitană Dibette cu fructoză, fără gluten – portocale, 26 gNapolitană Dibette cu fructoză, fără gluten – portocale, 26 gNapolitană Dibette cu fructoză, fără gluten – portocale, 26 g
Fructoză
  • Napolitană Dibette cu fructoză, fără gluten – portocale, 26 g
  • Napolitană Dibette cu fructoză, fără gluten – portocale, 26 g
  • Napolitană Dibette cu fructoză, fără gluten – portocale, 26 g
  • Napolitană Dibette cu fructoză, fără gluten – portocale, 26 g

Napolitană glazurată, umplută cu cremă de portocale, cu fructoză.


DibetteMarca: Dibette

Disponibil

2,60Lei / buc.
TVA inclus
Cod produs: dib-7097
Tip produs: Dulciuri


Detalii

Felie de napolitană, umplută cu cremă cu gust de portocale și învelită în glazură de cacao, fără zahăr adăugat, îndulcită cu fructoză pentru un indice glicemic scăzut.

Consumul de alimente care conțin fructoză în loc de zahăr determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele care conțin zahar. Poate fi consumat de diabetici în cadrul cantității de carbohidrați recomandate zilnice!

Ingrediente

pc-ingredients

Cremă cu gust de portocale 39% (grăsime vegetală hidrogenată: ulei de palmier, fructoză (8%), amidon de cartofi, lapte praf degresat, zer dulce, regulator de aciditate: acid citric, aromă, emulgator: lecitină de floarea soarelui), glazură de cacao cu fructoză 35% (grăsime vegetală hidrogenată totală: ulei din sâmburi de palmier, pudră de cacao degresată 18%, fructoză 13%, emulgator: lecitină de floarea soarelui, poliglicerol-poliricinogleat, aromă), napolitane 26% (amidon de cartofi, faină de soia, grăsime vegetală hidrogenată: ulei de palmier, emulgator: lecitină de floarea soarelui, sare, agent de afânare: bicarbonat de sodiu).

Alergeni

pc-allergens

Lapte, soia. Poate conține urme de arahide, nuci și ouă!

Valoare nutrițională în 100 g de produs

pc-nutrition

Napolitanele trebuie protejate împotriva umidității. Depozitați produsul deschis într-un loc uscat și într-un ambalaj bine închis. De preferință consumați napolitanele deschise într-o zi.