Ciocolată cu lapte Dibette cu fructoză, 80 g
Detalii
Ciocolată cu lapte fină cu conținut de cacao minim 44%, îndulcită cu fructoză de 32% pentru un indice glicemic scăzut.
Consumul de alimente care conțin fructoză duce la o creștere mai redusă a glicemiei decât produsele alimentare care conțin zaharoză sau glucoză. Fructoza este un zahăr natural cu o putere de îndulcire de două ori mai mare decât zahărul tradițional.
Ingrediente
Fructoză 23%, unt de cacao, lapte praf gras, masă de cacao, emulgatori: lecitină de floarea soarelui, poliglicerol poliricinoleat, aromă.
Substanța uscată de cacao min. 44%.
Alergeni
Poate conține urme de arahide, nuci, lapte, soia și gluten!
Valoare nutrițională în 100 g de produs
Valoare energetică | 2561 kJ/617 kcal |
Lipide | 46,7 g, din care acizi grași saturați: 28,3 g |
Glucide | 40,4 g, din care zahăruri: 39,1 g, din care fructoză: 32 g |
Fibre | 2,8 g |
Sodiu | 0,2 g |
Proteine | 7,3 g |
Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.