Ciocolată neagră Dibette cu fructoză – cremă de lămâie și mentă, 80 g
Detalii
Ciocolată neagră cu gust citric-proaspăt, cu conținut de cacao minim 64%, îndulcită cu fructoză de 35% pentru un indice glicemic scăzut.
Consumul de alimente care conțin fructoză duce la o creștere mai redusă a glicemiei decât produsele alimentare care conțin zaharoză sau glucoză.
Fructoza este un zahăr natural cu o putere de îndulcire de două ori mai mare decât zahărul tradițional.
Ingrediente
Ciocolată 65% (masă de cacao, fructoză 35%, unt de cacao, emulgatori: lecitină de soia, poliglicerol poliricinoleat, aromă), cremă cu gust de lămâie-mentă 35% (grăsime vegetală nehidrogenata: palmier, shea, fructoză 35%, lapte praf gras, faină de soia, aromă, emulgator: lecitină de soia), mentol 0.02 %.
Substanța uscată de cacao min. 64%.
Alergeni
Poate conține urme de arahide, nuci, lapte, soia și gluten!
Valoare nutrițională în 100 g de produs
Valoare energetică | 2427 kJ/584 kcal |
Lipide | 43,5 g, din care acizi grași saturați: 21,9 g |
Glucide | 40,4 g, din care zahăruri: 38,2 g, din care fructoză: 35 g |
Sodiu | 0,1 g |
Proteine | 7,7 g |
Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.