Pauză de livrare 18 decembrie 2024 – 6 ianuarie 2025

Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 80 g

Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 80 gCiocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 80 gCiocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 80 gCiocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 80 g
Eritritol-stevia
  • Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 80 g
  • Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 80 g
  • Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 80 g
  • Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 80 g

Ciocolată amăruie umplută cu cremă cu gust de nucă de cocos, fără lactoză, fără zahăr adăugat, cu îndulcitori: eritritol și stevia.


DibetteMarca: Dibette

Disponibil

13,70Lei / buc.
TVA inclus
Cod produs: dib-7165
Tip produs: Dulciuri


Detalii

Ciocolată neagră cu conținut de cacao minim 65%, îndulcită cu eritritol și stevia pentru un indice glicemic scăzut.

Consumul de alimente care conțin eritritol determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele care conțin zahăr. Consumul excesiv poate avea efecte laxative!

Ingrediente

pc-ingredients

Ciocolată amăruie 65% (masă de cacao, îndulcitori: eritritol, glicozid derivat din steviol (0.02%), unt de cacao, emulgatori: lecitină de floarea soarelui, aromă), cremă cu gust de nucă de cocos 35% (grăsime vegetală nehidrogenată: palmier, shea, îndulcitor: eritritol, lapte praf de cocos, făina de tapioca, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă).

Substanță uscată de cacao min. 64%. Produsul conține îndulcitori și zahăruri naturale.

Alergeni

pc-allergens

Poate conține urme de arahide, nuci, gluten și proteine din lapte!

Valoare nutrițională în 100 g de produs

pc-nutrition

Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.