Pauză de livrare 18 decembrie 2024 – 6 ianuarie 2025

Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de banană, 80 g

Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de banană, 80 gCiocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de banană, 80 gCiocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de banană, 80 gCiocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de banană, 80 g
Eritritol-stevia
  • Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de banană, 80 g
  • Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de banană, 80 g
  • Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de banană, 80 g
  • Ciocolată neagră Dibette cu eritritol și stevia – cremă de banană, 80 g

Ciocolată amăruie umplută cu cremă cu gust de banană, fără zahăr adăugat, cu îndulcitori: eritritol și stevia.


DibetteMarca: Dibette

Disponibil

13,70Lei / buc.
TVA inclus
Cod produs: dib-6434
Tip produs: Dulciuri


Detalii

Ciocolată neagră cu conținut de cacao minim 64%, îndulcită cu eritritol și stevia pentru un indice glicemic scăzut.

Consumul de alimente care conțin eritritol determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele care conțin zahăr. Consumul excesiv poate avea efecte laxative!

Ingrediente

pc-ingredients

Ciocolată amăruie 65% (masă de cacao, îndulcitori: eritritol, glicozid derivat din steviol (0.02%), unt de cacao, emulgatori: lecitină de floarea soarelui, aromă), cremă cu gust de banană 35% (grăsime vegetală nehidrogenată: palmier, shea, îndulcitor: eritritol, lapte praf integral, făina de soia, acid alimentar: acid citric, emulgator: lecitină din floarea soarelui, aromă).

Substanța uscată de cacao min. 64%. Produsul conține îndulcitori și zahăruri naturale.

Alergeni

pc-allergens

Lactoză, soia. Poate conține urme de arahide, nuci și gluten!

Valoare nutrițională în 100 g de produs

pc-nutrition

Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.