Pauză de livrare 18 decembrie 2024 – 6 ianuarie 2025

Ciocolată cu lapte Dibette cu fructoză – cremă de cacao cu gust de rom, 80 g

Ciocolată cu lapte Dibette cu fructoză – cremă de cacao cu gust de rom, 80 gCiocolată cu lapte Dibette cu fructoză – cremă de cacao cu gust de rom, 80 gCiocolată cu lapte Dibette cu fructoză – cremă de cacao cu gust de rom, 80 gCiocolată cu lapte Dibette cu fructoză – cremă de cacao cu gust de rom, 80 g
Fructoză
  • Ciocolată cu lapte Dibette cu fructoză – cremă de cacao cu gust de rom, 80 g
  • Ciocolată cu lapte Dibette cu fructoză – cremă de cacao cu gust de rom, 80 g
  • Ciocolată cu lapte Dibette cu fructoză – cremă de cacao cu gust de rom, 80 g
  • Ciocolată cu lapte Dibette cu fructoză – cremă de cacao cu gust de rom, 80 g

Ciocolată cu lapte cu fructoză, umplută cu cremă de cacao cu gust de rom, fără zahăr adăugat.


DibetteMarca: Dibette

Disponibil

13Lei / buc.
TVA inclus
Cod produs: dib-6588
Tip produs: Dulciuri


Detalii

Ciocolată cu lapte fină cu gust excelent de cacao și rom, cu conținut de cacao minim 44%, îndulcită cu fructoză de 32% pentru un indice glicemic scăzut.

Consumul de alimente care conțin fructoză duce la o creștere mai redusă a glicemiei decât produsele alimentare care conțin zaharoză sau glucoză. Fructoza este un zahăr natural cu o putere de îndulcire de două ori mai mare decât zahărul tradițional.

Ingrediente

pc-ingredients

Ciocolată cu lapte 65% (fructoză 23%, unt de cacao, lapte praf gras, masă de cacao, emulgatori: lecitină de floarea soarelui, poliglicerol poliricinoleat, aromă), cremă de cacao cu gust de rom 35% (grăsime vegetală nehidrogenata: palmier, shea, fructoză 32%, lapte praf gras, faina de soia, cacao pudră degresată 5%, aromă, emulgator: lecitină de floarea soarelui).

Substanța uscată de cacao min. 44%. Produsul conține îndulcitori și zahăruri naturale.

Alergeni

pc-allergens

Lactoză, soia. Poate conține urme de arahide, nuci și gluten!

Valoare nutrițională în 100 g de produs

pc-nutrition

Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.