Ciocolată cu lapte Dibette cu fructoză – cremă de cacao cu gust de rom, 80 g
Detalii
Ciocolată cu lapte fină cu gust excelent de cacao și rom, cu conținut de cacao minim 44%, îndulcită cu fructoză de 32% pentru un indice glicemic scăzut.
Consumul de alimente care conțin fructoză duce la o creștere mai redusă a glicemiei decât produsele alimentare care conțin zaharoză sau glucoză. Fructoza este un zahăr natural cu o putere de îndulcire de două ori mai mare decât zahărul tradițional.
Ingrediente
Ciocolată cu lapte 65% (fructoză 23%, unt de cacao, lapte praf gras, masă de cacao, emulgatori: lecitină de floarea soarelui, poliglicerol poliricinoleat, aromă), cremă de cacao cu gust de rom 35% (grăsime vegetală nehidrogenata: palmier, shea, fructoză 32%, lapte praf gras, faina de soia, cacao pudră degresată 5%, aromă, emulgator: lecitină de floarea soarelui).
Substanța uscată de cacao min. 44%. Produsul conține îndulcitori și zahăruri naturale.
Alergeni
Lactoză, soia. Poate conține urme de arahide, nuci și gluten!
Valoare nutrițională în 100 g de produs
Valoare energetică | 2542 kJ/612 kcal |
Lipide | 45,9 g, din care acizi grași saturați: 23,4 g |
Glucide | 40,3 g, din care zahăruri: 39,2 g, din care fructoză: 32 g |
Fibre | 2,8 g |
Sodiu | 0,2 g |
Proteine | 8 g |
Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.