Ciocolată cu lapte Dibette cu eritritol – cremă de cafea, 80 g

Ciocolată cu lapte Dibette cu eritritol – cremă de cafea, 80 gCiocolată cu lapte Dibette cu eritritol – cremă de cafea, 80 gCiocolată cu lapte Dibette cu eritritol – cremă de cafea, 80 gCiocolată cu lapte Dibette cu eritritol – cremă de cafea, 80 g
Eritritol-stevia
  • Ciocolată cu lapte Dibette cu eritritol – cremă de cafea, 80 g
  • Ciocolată cu lapte Dibette cu eritritol – cremă de cafea, 80 g
  • Ciocolată cu lapte Dibette cu eritritol – cremă de cafea, 80 g
  • Ciocolată cu lapte Dibette cu eritritol – cremă de cafea, 80 g

Ciocolată cu lapte cu eritritol, umplută cu cremă de cafea, fără zahăr adăugat.


Atenție: acest produs nu poate fi livrat în perioada 1 iunie 2024 - 31 august 2024.

DibetteMarca: Dibette

Disponibil

13,70Lei / buc.
TVA inclus
Cod produs: dib-6496
Tip produs: Dulciuri


Detalii

Ciocolată cu lapte fină cu gust excelent de cafea, cu conținut de cacao minim 44%, îndulcită cu eritriol de 37,5% pentru un indice glicemic scăzut.

Consumul de alimente care conțin eritritol duce la o creștere mai redusă a glicemiei decât produsele alimentare care conțin zaharoză sau glucoză.

Ingrediente

pc-ingredients

Ciocolată cu lapte 65% (eritritol 37,5%, unt de cacao, lapte praf gras, masă de cacao, emulgatori: lecitină de floarea soarelui, poliglicerol poliricinoleat, aromă), cremă de cafea (grăsime vegetală nehidrogenată: palmier, shea, eritritol 35%, lapte praf gras, faina de soia, pastă de cafea 1% (cafea prăjită, măcinată – 0,5%, grăsime vegetală nehidrogenată: palmier, shea, emulgator: lecitină de floarea soarelui, poliglicerol poliricinoleat, arome).

Substanța uscată de cacao min. 44%. Conține cofeină 0,01%!

Produsul conține îndulcitori și zahăruri naturale.

Alergeni

pc-allergens

Lactoză, soia. Poate conține urme de arahide, nuci și gluten!

Valoare nutrițională în 100 g de produs

pc-nutrition

Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.