Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 22 g

Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 22 gCiocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 22 gCiocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 22 gCiocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 22 g
Eritritol-stevia
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 22 g
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 22 g
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 22 g
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de nucă de cocos, 22 g

Ciocolată amăruie umplută cu cremă de nucă de cocos, fără lactoză, fără zahăr, cu îndulcitori: eritritol și stevia.


Atenție: acest produs nu poate fi livrat în perioada 1 iunie 2024 - 31 august 2024.

DibetteMarca: Dibette

Disponibil

3,20Lei / buc.
TVA inclus
Cod produs: dib-6953
Tip produs: Dulciuri


Detalii

Ciocolată neagră cu conținut de cacao minim 64%, cu cremă de cocos, îndulcită cu eritritol și stevia pentru un indice glicemic scăzut.

Consumul de alimente care conțin eritritol determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele care conțin zahar. Consumul excesiv poate avea efecte laxative!

Ingrediente

pc-ingredients

Ciocolată amăruie 65% (masă de cacao, îndulcitori: eritritol, glicozid derivat din steviol (0.02%), unt de cacao, emulgatori: lecitină de floarea soarelui, poliglicerol poliricinoleat, aromă), cremă cu gust de cocos (grăsime vegetală nehidrogenata: palmier, shea, îndulcitor: eritritol, lapte praf de cocos, amidon de tapioca, emulgatori: lecitină de floarea soarelui, aromă.

Substanța uscată de cacao min. 64%.

Alergeni

pc-allergens

Poate conține urme de arahide, nuci, lapte, soia și gluten!

Valoare nutrițională în 100 g de produs

pc-nutrition

Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.

Produse recent vizualizate

Pachet Paște iepuraș gri, cu caramele de diferite gusturi de fructe, 100 g
Pachet Paște iepuraș gri, cu caramele de diferite gusturi de fructe, 100 g